• Lage prijzen
  • Snelle levering
  • Persoonlijke bestellijsten

Onze klanten zijn voornamelijk elektriciens, wederverkopers en eindgebruikers die van doen hebben met:

Bedrijfshallen 

Of u nu van doen heeft met een autogarage, een dierenwinkel, kantoorpand of een caravanstalling, de kans is groot dat wij u kunnen leveren waar u naar op zoek bent. Dit kan een enkele krachtwcd zijn, maar ook hele verlichtingslijnen.

Zonnepanelen

Wekelijks tot dagelijks worden er leveringen verstuurd richting de installateurs en aanbieders van zonnepanelen. En dat door het hele land.

Met name aardlekautomaten, pv-verdelers en YMVK-kabel worden meer dan regelmatig afgenomen.

Campings en Jachthaven

Met betrekking tot campings en jachthavens wordt meer dan regelmatig elektra geleverd. Gedacht kan worden aan plaatstalen en/of polyester behuizingen, kabels, maar ook aan kwh-meters en andere groepenkastcomponenten.

Woonhuizen

Zeer regelmatig leveren wij in samenspraak met de consument of de elektricien het gehele pakket aan elektra voor een woonhuis en bijbehorende vertrekken. Naast de groepenkast, kan dan ook gedacht worden aan elektrabuis / draad & kabel / installatiematerialen en het schakelmateriaal. Dit alles in verschillende prijs-kwaliteitverhoudingen. Waar nodig kunnen wij u daarbij voorzien van het nodige advies en voorbeelden.

Vanzelfsprekend kan men echter ook al voor een enkel stopcontact bij ons terecht.

© 2018 BijNick