Je bent op zoek naar de beste elektrische materialen voor jouw bouw-of renovatieproject voor (woon)huis of bedrijfspand? Dan ben je bij BijNick Elektra B.V. aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor BijNick Elektra B.V?

Als professionele installateur wil je werken met de beste materialen en apparatuur zodat jouw projecten succesvol zijn en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt, van groepenkasten tot schakelmateriaal, draad & kabel en nog veel meer.

Met jarenlange ervaring in de elektra-branche kan een ruim assortiment aangeboden worden dat zo goed mogelijk aansluit bij de behoeften van jou als installateur.

Bekijk productoverzicht

Op zoek naar servicegerichte leverancier die kan voorzien in scherpe prijzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken vooral samen met elektriciens en wederverkopers. Al jarenlang richten we ons op deze doelgroep waarbij we onze dienstverlening gaandeweg hebben kunnen optimaliseren.

Gedacht kan worden aan projectmatige leveringen, eigen bestellijsten en leveringen op het adres waar de werkzaamheden plaatsvinden.  Wij vinden het belangrijk om de lijntjes kort te houden vandaar dat we streven naar een directe bereikbaarheid. Wij zien u niet als ordernummer, maar staan u graag op persoonlijke wijze te woord.

Meer info en/of interesse in een persoonlijke bestellijst?

Graag zorgen wij voor bestelgemak. Iedere installateur heeft een voorkeur voor de artikelen waar hij graag mee werkt. Die zetten we samen op jouw persoonlijke bestellijst, waarbij je met een paar klikken de juiste producten kunt bestellen.
Klik hier